Zwart op Wit Communicatie

Ik vind verhalen in mensen en organisaties

Wat, wie en hoe

Zwart op Wit Communicatie is het bedrijf van drs. Marlene Nass. Ik ben een ervaren communicatieprofessional met een passie (jawel, ik durf het woord nog te gebruiken) voor tekst.

Mensen en verhalen, die twee lopen als rode draad door mijn loopbaan heen. Begonnen als journalist, daarna Tekstwetenschap gestudeerd – vandaar die drs. – en een kronkelend pad langs alle disciplines van het mooie communicatievak gevolgd.

Voorlopig concludeer ik dat het zoeken en vinden van verhalen in mensen en organisaties het allerleukste is. Verhalen in woord, maar soms ook in beeld. Ik ben lid van het Storytelling Gilde http://www.hetstorytellinggilde.nl

Ik werk veel voor de zorgsector en het onderwijs, maar schrijf net zo gemakkelijk voor de krant, voor B2B of voor wetenschappelijke publicaties. En ik bemoei me ook graag met communicatie-advies en strategie, als dat zo van pas komt.

Contact